Service

KOPEN VIA ONS BEDRIJF

 

Keuze aan huis. 

Twijfelt u bijvoorbeeld tussen twee houtsoorten of zou u liever wat voorbeelden en/of kleurstalen van de meubels van Sixay, Drugeot Labo, Harry of Cube design willen zien? Graag maken wij, natuurlijk geheel vrijblijvend, een afspraak bij u thuis of aan uw bedrijf, zodat u thuis de kwaliteit en mogelijkheden kunt beoordelen. Kleine meubelen kunnen we in overleg natuurlijk meenemen en indien gewenst zou u deze ook via een pin betaling aan ons kunnen voldoen, wanneer het meubelstuk aan uw verwachtingen voldoet. U kunt een afspraak met ons maken via de mail of via ons mobiele nummer. Wij hebben deze service voor Nederland en België!

Bestellen kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Als u voor het eerst een bestelling doet, vragen we een aantal persoonlijke gegevens die we nodig hebben om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Deze gegevens bewaren we voor u, zodat u ze bij een volgende bestelling niet nog een keer hoeft in te voeren. Bij een onjuiste invoer, kunt u deze altijd veranderen. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt (zie ons privacybeleid). U kunt er ook voor kiezen u niet te registreren! Van uw bestelling krijgt u een bevestiging per email. De bestelling wordt door UPS, DHL, POST.nl of door ons zelf geleverd.

Wij rekenen GEEN verzendkosten (binnen Nederland, België en Luxemburg) voor nagenoeg al onze producten. Al onze producten zijn inclusief 21% B.T.W.!

Voor veel van onze artikelen geldt, snel bezorgd! Wij bezorgen ook op zaterdag en in de avonduren. Let op uw track and trace-nummer.

Grote en zware artikelen, zoals meubels of spiegels boven 150cm, wordt uw bestelling door onze eigen chauffeur geleverd. Na uw bestelling, wordt er binnen 2 dagen (meestal nog dezelfde dag) contact met u opgenomen, om een afspraak te maken voor bezorging.

Levertijd is dan afhankelijk van onze route. 

Ook bieden wij de extra mogelijkheid om uw aankoop bij u thuis of op uw bedrijf te bezorgen en te monteren. Dit wordt door ons zelf uitgevoerd. Tevens is er dan de mogelijkheid om bij aflevering het verschuldigde bedrag via pin aan ons te voldoen.

Bij uw bestelling kunt u aangeven of u de artikelen thuis wilt ontvangen of op een ander adres. Als wij uw bestelling versturen krijgt u een email met daarin de UPS Online Tools of de Track and Trace code van DHL of PostNL. Daarmee kunt u nazien waar uw bestelling zich bevindt. Als u niet thuis bent op het moment van bezorgen, wordt het pakketje de volgende dag opnieuw aangeboden. Daarna kunt u het pakketje ophalen op het dichtstbijzijnde distributiecentrum.