Service

KOPEN VIA ONS BEDRIJF

 

Deze internetsite is een koopsite. Er is een selectie gemaakt van producten voor rond en in het huis waar ons bedrijf 100% achter staat. Hopelijk zitten er ook producten voor u bij. 

Regelmatig zijn wij bezig om nieuwe en unieke producten te zoeken die passen bij deze internetsite. De internetsite wordt dan ook vaak aangepast.

Bestellen kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Als u voor het eerst een bestelling doet, vragen we een aantal persoonlijke gegevens die we nodig hebben om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Deze gegevens bewaren we voor u, zodat u ze bij een volgende bestelling niet nog een keer hoeft in te voeren. Bij een onjuiste invoer, kunt u deze altijd veranderen. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt (zie ons privacybeleid). U kunt er ook voor kiezen u niet te registreren! Van uw bestelling krijgt u een bevestiging per email. De bestelling wordt door UPS, DHL, POST.nl of door ons zelf geleverd.

Wij rekenen GEEN verzendkosten (binnen Nederland, België en Luxemburg) voor nagenoeg al onze producten. Al onze producten zijn inclusief 21% B.T.W.!

Voor veel van onze artikelen geldt, snel bezorgd! Wij bezorgen ook op zaterdag en in de avonduren. Let op uw track and trace-nummer.

Grote en zware artikelen, zoals meubels of spiegels boven 150cm, wordt uw bestelling door onze eigen chauffeur geleverd. Na uw bestelling, wordt er binnen 2 dagen (meestal nog dezelfde dag) contact met u opgenomen, om een afspraak te maken voor bezorging.

Levertijd is dan afhankelijk van onze route. 

Ook bieden wij de extra mogelijkheid om uw aankoop bij u thuis of op uw bedrijf te bezorgen en te monteren. Dit wordt door ons zelf uitgevoerd. Tevens is er dan de mogelijkheid om bij aflevering het verschuldigde bedrag via pin aan ons te voldoen.

Bij uw bestelling kunt u aangeven of u de artikelen thuis wilt ontvangen of op een ander adres. Als wij uw bestelling versturen krijgt u een email met daarin de UPS Online Tools of de Track and Trace code van DHL of PostNL. Daarmee kunt u nazien waar uw bestelling zich bevindt. Als u niet thuis bent op het moment van bezorgen, wordt het pakketje de volgende dag opnieuw aangeboden. Daarna kunt u het pakketje ophalen op het dichtstbijzijnde distributiecentrum.