Kleurstalen, houtsamples en advies bij u thuis of op kantoor

Speciaal voor de merken Sixay furnitue, Drugeot Labo en de meubelen van Country Living zoals Harry en de Spacebox en de HomeCube hebben wij een advies-service aan huis! Zou u graag de exacte houtkleur van geolied wild eikenhout, de structuur van perenhout of de afwerking van Amerikaans gestoomd walnoten willen zien van bijvoorbeeld Sixay furniture? Graag maken wij, natuurlijk geheel vrijblijvend, een afspraak met u thuis of op uw bedrijf binnen Nederland en België.

Sixay furniture

Alle meubelen van Sixay furniture worden met een natuurlijke olie behandeld, zodat het meubelstuk beschermt wordt tegen vocht en tevens zijn natuurlijke uitstraling behoudt. De keuze voor een specifieke houtsoort is behalvevan  een persoonlijke voorkeur, natuurlijk ook in beperkte mate afhankelijk van de rest van uw interieur. Met de keuze uit wel 10 verschillende Europese houtsoorten heeft u met de meubelen van Sixay in ieder geval veel opties. Voor deze keuze kunt u gebruik maken van onze "advies aan huis service". Zo kunnen wij behalve houtstalen ook stalen meenemen van de kleur opties van de diverse soorten linoleum en bijvoorbeeld samples van lampenkappen, zodat u de stof en materialen kunt voelen en beoordelen op hun kwaliteit. Wij hebben diverse kleine meubels op voorraad en kunnen deze in overleg meenemen om te laten zien.

 

Drugeot Labo

De meest originele designmeubelen uit Frankrijk. Echt op bestelling voor u handgemaakt van 100% massief eikenhout uit duurzame Franse bossen. Bij veel modellen zijn diverse kleurkeuzes mogelijk. Ook kunt u kiezen met of zonder matte lak finish. Op aanvraag kunnen we ook van de maatvoering afwijken. Ook voor Drugeot Labo kunt u gebruik maken van onze "advies aan huis service".

Country Living

Country Living is een duitse fabriek die de Spacebox en het stapelbare design kastensysteem Harry produceert. Harry is tijdloos, elegant, stapelbaar en gemaakt van met melamine gefineerd MDF. Achter het simpele design van Harry zit een uitgedacht stapelbaar systeem met een groot aanbod aan unieke en functionele elementen. Wilt u een element thuis bekijken? Dit kan! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak (vrijblijvend) bij u thuis.

Voor de Spacebox hebben wij een speciaal voor ons gemaakte demo, zodat wij de werking van het uittrekblad bij u thuis makkelijk kunnen demonstreren. Natuurlijk zijn wij ook in het bezit van de diverse kleurstalen van de omkasting en "tafelbladen".

Cozi Studio

Unieke vormen en creaties van echt houtfineer gemaakt. Cozi Studio is een in West Europa nog vrij onbekend design label, waarvan wij veel modellen rechtstreeks uit eigen voorraad kunnen leveren. Zou u toch eerst een lamp of schaal willen bezichtigen of twijfelt u tussen twee uitvoeringen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u thuis of op kantoor.

Add comment

Security code
Refresh